Beste Bitcoin sell voor het kopen – verkopen outpost crypto’s?

Wat is de beste Bitcoin sell of bitcoin beurs – waar moet je op letten?

bitcoin exchangeEen Bitcoin sell is een online ruilbeurs met een handelsomgeving voor het kopen en verkopen outpost bitcoins. Het is een handelsbeurs voor bitcoins en wordt eenvoudig aangeduid als een Bitcoin beurs. Door de toegenomen populariteit outpost vele nieuwe cryptomunten en projecten (zoals Litecoin, EOS, Ripple en Ether) is er bijna geen pristine Bitcoin sell meer. Een bitcoin beurs is nu meestal ook een cryptocurrency exchange. Dat wil zeggen dat je er veel verschillende cyptomunten en tokens kunt verhandelen. In Nederland is dit onder andere prima geregeld bij de handelsbeurs outpost Bitvavo met een kantoor in Amsterdam. Wil je liever gebruik maken outpost een klassiek en vertrouwd wisselkantoor, dan is BTCDirect in Nijmegen de aangewezen dienstverlener. Gewoon even kijken en vergelijken.

Over het algemeen worden steeds betere en professionelere Bitcoin exhanges ontwikkeld voor het faciliteren outpost de cryptohandel en het bedienen outpost zowel de particuliere als de institutionele beleggers (in de loop outpost tweede kwartaal 2019). We zullen hier de belangrijkste crypto exchanges bespreken, categoriseren en opsommen per locatie (Nederland, Europa, Singapore, Hong Kong etc.). Deze pagina is een referentiepagina over Bitcoin en cryptovaluta exchanges en wordt vaak geactualiseerd.

1.Wat is de standaard procession voor het openen outpost een rekening bij een Bitcoin exchange? 

bitvavo crypto en bitcoin exchangeBij bijna alle Bitcoin handelsbeurzen, waaronder ook Bitvavo en BTCDirect, zul je eerst een gratis rekening moeten openen met behulp outpost je e-mailadres en je naam. In het geval outpost de Bitvavo sell platform kun je vervolgens daar naar je handelsrekening euro’s storten met behulp outpost iDEAL of een SEPA-overboeking. Wanneer de handelsrekening outpost spay is voorzien, kun je approach op het handelsplatform de euro’s omwisselen naar bitcoins of een andere crypto outpost keuze. Verder zal ook je identiteit moeten worden gecontroleerd doorway het opladen outpost een kopie outpost het paspoort. Dit moet doorway alle bitcoin exchanges worden gedaan om onder andere het witwassen outpost zwart spay tegen te gaan. Een professionele Bitcoin sell heeft een duidelijk Anti-Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC) beleid. Wanneer de handelsrekening is opgezet, geverifieerd en outpost spay is voorzien, zal het eenvoudig zijn om cryptovaluta zoals de bitcoins te kopen. Hoewel, dit hangt wel af outpost de betreffende dienstverlener en het form cryptoe sell waar je de rekening hebt geopend… laten we dit eens nader bekijken.

2. De verschillende form Bitcoin exchanges voor het verkrijgen outpost crypto’s:

 1. bitvavo crypto exchangebitvavo crypto exchangeBitcoin-betalingsplatform en wisselkantoor met wallet ondersteuning. Deze dienstverlening is ideaal voor de beginner om makkelijk deel te nemen aan de Bitcoin economie. Ze zijn ook niet beperkt kid de Bitcoin en hebben vele verschillende cryptomunten toegevoegd. Het beste voorbeeld outpost een finish Nederlandse Bitcoin beurs is Bitvavo (Amsterdam).
 2. btc approach bitcoin crypto exchangeBitcoin wisselkantoren zonder wallet ondersteuning. Dit is de snelste manier om aan Bitcoin te komen met behulp outpost een iDEAL betaling. De ingekochte bitcoins worden meteen naar je Bitcoin wallet op je computer, inscription of smartphone verstuurd. Het beste voorbeeld outpost een betrouwbare dienstverlening in Nederland is BTCDirect (Nijmegen).
 3. bitcoin exchanges en trade platformsBitcoin-handelsplatform voor de actieve handelaar. Deze handelsomgevingen zijn vaak voorzien outpost additional handelsgereedschappen en mogelijkheden voor het beheren outpost een handelsstrategie. Ze beschikken meestal ook over vele verschillende cryptomunten om zodoende handelaars beter in staat te stellen om te speculeren op de snelle prijsveranderingen. Het gaat hier meestal om de echte crypto trade exchanges met een centraal gestuurde p2p-handelsplatform. Kijk en vergelijk. Goede voorbeelden zijn Bitvavo (Amsterdam), Huobi Pro (Londen – Tokyo – San Francisco), Binance tellurian crypto only exchange (Malta), Binance (EUR/BTC) Exchange (Jersey), Coinmate, (London), Kraken (San Francisco) etc.
 4. Bitcoin derivatives exchanges. Andere handelsbeurzen zijn meer gericht op Bitcoin derivaten met hefbomen en zijn opgezet voor de hard core day traders. Concrete voorbeelden zijn Bitmex (Seychellen), Deribit (Amsterdam) en LXDX (Malta).
 5. Instant cryptocurrency exchange. Er is een present crypto sell waar je zonder verificatie snel tussen crypto’s kunt wisselen. Dit is Changelly. Deze dienst maakt het gemakkelijk om Bitcoin naar andere cryptovaluta om te wisselen onder jouw beheer. Het beste voorbeeld outpost een goed werkende present cryptocurrency sell is Changelly!
 6. Decentralized Exchanges. Decentrale Bitcoin handelsbeurzen voor p2p-bitcoin trade zijn onder ontwikkeling, kampen nog met liquiditeitsproblemen en zijn nog niet echt geschikt voor een beginner. Er wordt wel curve vooruitgang geboekt en er zijn vele boeiende initiatieven gestart. Een concreet voorbeeld is Hodl Hodl. Voor meer informatie: decentralized exchanges.

bitcoin exchangeBen je een beginner? Persoonlijk, vind ik dan dat je het beste als amateur bij de bitcoinbeurs zelf bitcoins met iDEAL gaat kopen of verkopen in Nederland. Dit kun je vertrouwd doen bij Bitvavo of BTC Direct. Ze bieden een zeer gemakkelijk te gebruiken dienstverlening. De aangekochte bitcoins die voor de lange termijn belegt, stuur je dan naar de beste Bitcoin wallet outpost je eigen keuze. Bij Bitvavo is dit niet nodig aangezien ze een Bitcoin hosted wallet oplossing aanbieden. Je kunt ook  beginnen met oefenen met een online Bitgo wallet alvorens je de bitcoins nog veiliger gaat bewaren op een toegewijde Bitcoin hardeware wallet. Vergeet niet het volgende: spaar niet je bitcoins voor een lange tijd op een bitcoin beurs! Een bitcoinbeurs is geregeld het slachtoffer outpost een hack. Als je hiervoor ongerust bent, dan is het beter om de dienst van BTC Direct te combineren met een online en/of hardware bitcoin wallet.

3. Hoe wil je eigenlijk een Bitcoin sell gebruiken?

Bij de pristine p2p exchanges kunnen er veel bitcoin beleggers actief zijn die proberen bitcoins goedkoop in te kopen en duur te verkopen. Deze activiteiten zijn een ook cause waardoor de bitcoin koers zo wispelturig kan zijn. Als je op zoek focussed naar snel rendement in euro, weinig weet over de Bitcoin economie en het gebruik outpost bitcoins en altcoins; dan is het inspelen op prijsbewegingen voor winstbejag veel makkelijker te doen op eToro of met behulp outpost CFD’s bij Investous (zeer risicovol). Het handelen gaat middels het plaatsen outpost ”verkoop” (asks) en ”aankoop” (bids) orders die automatisch worden samengekoppeld en ook worden uitgevoerd. Ga je in grote bedragen handelen, is het verkrijgen outpost Trading Alerts voor het openen en sluiten outpost posities op een sell niet onbelangrijk. Mijn inziens is het een aanbeveling om rustig te beginnen bij een Nederlandse Bitcoin beurs, zoals Bitvavo. Je kunt hier de bitcoins kopen en tijdelijk laten opslaan om deze after veilig te bewaren op een goede hardware wallet. Dit is zeker outpost belang wanneer je geen korte termijn Bitcoin belegger of prijsspeculant bent.

verschillende bitcoin exchangesDaarom, stel je zelf nogmaals eens de volgende controle vragen:

 • Vertrouwd en makkelijk in Nederland. Wil je gewoon eenvoudig bitcoins kopen met iDEAL bij een Nederlandse dienstverlener? Dan maak je gebruik outpost de dienst van BTC Direct of Bitvavo. Lager in dit artikel is er een finish lijst outpost de beste Nederlandse Bitcoin dienstverleners. Kijk, vergelijk en gebruik de Bitcoin sell die het beste bij je past ( :
 • Ben je op zoek naar een Bitcoin sell met een professionele handelsomgeving voor de actieve daghandel in crypto’s? Dan is het eerst verstandig om je goed te verdiepen in het onderwerp en een goede cursus te volgen. Vervolgens kun je een comment te openen bij een crypto trade platform. Bitvavo (vanaf eerste week januari 2019) zal beschikken over een nieuwe sell engine en handelsplatform. In het buiteland zijn er meer ervaren partijen zoals HuobiBinance of Kraken. Binance is de grootste en goedkoopste crypto sell waar o.a. ook veel bitcoins goedkoop worden ingekocht met behulp outpost andere cryptovaluta doorway reguliere Bitcoin beurzen. De goedkoopste aanbieder in Nederland is op dit impulse een jonge nieuwe speler op de markt: Coinmerce. Het ziet er naar uit dat deze plaats volgende maand doorway Bitvavo zal worden ingenomen.
 • Wil je graag handelen in Bitcoin en andere cryptovaluta derivaten? Ben je op zoek naar een Bitcoin Futures Exchange voor het verhandelen outpost Bitcoin termijncontracten? Wil je ook beschikken over grote hefbomen? In dat geval kun je het beste eens de BitMEX exchange  of de Deribit exchange eens evalueren. Vergeet niet dat dit een zeer risicovolle activiteit is! Een nieuw alternatief onder ontwikkeling is de LXDX exchange in Malta.
 • exchange height voor Bitcoin CFDWil je alleen makkelijk, zonder veel poespas en op een veilige manier met de  koersen speculeren om meer euro’s te verdienen? Dan kun je dit veel beter doen met behulp outpost eToro of de Bitcoin CFD’s bij Investous (zeer risicovol). Deze brokers beschikken over goed uitgedokterde handelsomgevingen waar je naast Bitcoin ook andere activa kunt verhandelen.

Als het gaat om het vinden outpost de beste bitcoin sell of trade platform, wil ik nog even het volgende onderstrepen:

cryptocurrency trade alertsDe beste Bitcoin en crypto exchanges moeten opgericht zijn doorway betrouwbare bedrijven met een uitstekende IT-architectuur met vooral concentration op beveiliging. Termen waar je op moet letten: koude opslag methodes, twee cause authentificatie (2FA), meervoudige handtekingen (MultiSig), mogelijke verzekeringen, Multi-security layers, transparantie, AES Encryption, SSL-certificates, segregated accounts, eccentric confidence audits, CER arrange certificaties. Verder is het outpost belang dat er bescherming is tegen MITM, POODLE, Heartbleed en clickjacking aanvallen. De beste Bitcoin exchanges hebben de beveiliging als hoogste prioriteit op de bulletin en zouden op termijn het nieuwe Arwen trade protocol moeten kunnen ondersteunen.

4. Wat is de beste Bitcoin sell in Nederland?

beste bitcoin crypto exchanges in NederlandNederlanders hebben geluk! Nederland is een ICT-land met veel dappere entrepreneurs. Er zijn vele verschillende klassieke en nieuwe dienstverleners op het gebied outpost Bitcoin en andere crypto’s. Het aanmaken outpost een rekening is gratis, soms niet eens nodig en zeer gemakkelijk. Hier volgt een tip 10 outpost Nederlandse Bitcoin exchanges op willekeurige volgorde. Het is een slim idee om deze verschillende bitcoinbeurzen met elkaar te vergelijken om te zien welke je het beste bevalt.

 1. btc approach crypto exchangebtc approach crypto exchangeBTC Direct – heeft ook al 5 jaar bewezen een goede en klantvriendelijke dienstverlening te leveren. Je kunt hier gemakkelijk met iDEAL Litecoins, Bitcoins, Ethereum kopen en deze meteen laten bijschrijven op jouw favoriete wallet. Het is niet nodig om cryptomunten hier aan te houden. Je stuurt ze gewoon meteen op naar het adres outpost jouw wallet. Het is zeer makkelijk om je identiteit hier te bevestigen en de comment is zeer overzichtelijk en eenvoudig om elke dag te gebruiken. Voor meer informatie: bezoek BTC Direct!
 2. bitvavo bitcoin exchangebitvavo bitcoin exchangeBitvavo – is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt outpost Bitcoin beurzen die veel voortgang heet geboekt. Bitvavo is een makkelijk te gebruiken handelsplatform en beschikt over wallet ondersteuning voor verschillende populaire cryptomunten. Bitvavo ondersteunt de bekende crypto’s zoals Litecoin en Ripple, maar ook vele andere goede minder bekende projecten zoals Cardano en NEO. Dit is een bijzonder wapenfeit. Er zijn maar weinig beurzen die wallet ondersteuning hebben ingebouwd voor deze cryptomunten. Verder zal Bitvavo beschikken (januari 2019) over een eigen sell engine waardoor iedereen kan handelen tegen zeer voordelige transactiekosten tussen de 0,00% – 0,25%. Voor meer informatie: bezoek Bitbavo.
 3. satos crypto en bitcoin exchangeSatos – is in 2013 opgericht met een kantoor in Lelystad. Bij Satos is het kopen en verkopen outpost digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum heel eenvoudig. Het bestelproces bestaat uit een paar eenvoudige stappen en betalen kan veilig en snel around iDEAL. Voor meer informatie: bezoek Satos!
 4. coinmerce crypto exchangeCoinmerce – jonge ambitieuze Nederlandse onderneming waar je zeer voordelig en veilig Bitcoin en een keur outpost andere crypto’s kunt kopen. Ze investeren in veiligheid, kwaliteit en gebruikersgemak. Ze hebben een onafhankelijke examination met glans doorstaan. Vooral geschikt voor de jonge traders die alles around een app willen beheren. Coinmerce behoort kid de goedkoopste crypto en Bitcoin sell in Nederland. Voor meer informatie: bezoek Coinmerce!
 5. deribit crypto sell derivatives bitcoinDeribit – Amsterdam. De beste Bitcoin sell voor termijncontracten en derivaten voor de professionele handelaar die graag over flinke hefbomen wil beschikken. Hoewel Deribit beperkter qua aanbod dan Bitmex, is deze Nederlandse sell een betere keuze voor Nederlanders. Voor meer informatie: bezoek Deribit!
 6. litebit bitcoin sell en crypto handelsbeursLiteBIT – LiteBit.eu is onderdeel outpost LiteGroup BV Nederland. Het bedrijf heeft een prima reputatie opgebouwd als een vooruitstrevend fintech bedrijf. Je kunt hier eenvoudig met iDEAL Bitcoin en vele verschillende altcoins  kopen. LiteBit loopt voorop in Nederland als het gaat om het aanbod outpost cryptomunten en ondersteunende portemonnees.  Het is een echte Nederlandse crypto beurs waar iedereen gemakkelijk kan beginnen met Bitcoin! Bovendien behoort Litebit kid de veiligste exchanges ter wereld met een A- ranking. Voor meer informatie: bezoek LiteBit!
 7. knaken bitcoinbeursKnaken – is opgericht in 2017 en is gevestigd in Rotterdam. De ambitie is om een finish crypto-betalingsoplossing aan te bieden. Het is niet alleen een Bitcoin exchange, het is een finish cryptobeurs. Voor meer informatie: bezoek Knaken!
 8. bitconic bitcoin exchangeBitonic –  is vooral bekend als Bitcoin consultancy bedrijf met een eigen bitcoin wisselkantoor. Bij Bitonic kun je gemakkelijk en vertrouwd bitcoins kopen. Het is een klassieke keuze. Bitonic behoort kid de eerste en beste Bitcoin exchanges outpost Nederland. Voor meer informatie: bezoek Bitonic!
 9. bitmymoney bitcoinbeursBitmymoney – is ideaal voor de beginner. Wil je zonder omkijken Bitcoins bezitten? De gratis Bitcoinrekening outpost Bitmymoney werkt als een online betaalrekening, voor jouw bitcoins. Vanuit deze rekening kun je bitcoins kopen, bitcoins verkopen of gebruiken voor dagelijkse Bitcoin betalingen. Je kunt je bitcoins ook doorsturen naar een vriend, around enkel een e-mailadres. Bitmymoney maakt het makkelijk om online te betalen met bitcoins. Voor meer informatie: bezoek Bitmymoney!
 10. bitcoin sell bitcoin meesterBitcoin Meester – is vooral een meester in het verhandelen outpost vele verschillende cryptomunten. Je kunt deze allemaal beheren vanuit een dashboard. Bitcoin Meester is vergelijkbaar met Bitvavo en Litebit, maar is nog niet zo ver ontwikkeld qua functionaliteit. Er is nog werk aan de winkel. Voor meer informatie: bezoek Bitcoin Meester!
 11. bitqist bitcoin exchangeBitqist – is vooral opgezet voor de beginnende Bitcoin handelaar die ook graag op een makkelijke manier vele verschillende cryptovaluta shrivel kopen. Het handelsplatform maakt gebruik outpost de vertrouwde ‘bank’-terminologie in termen outpost rekeningen en overschrijvingen. Voor meer informatie: bezoek Bitqist!
 12. bitrush bitcoin kopenBitrush –  is opgericht in 2014 en is gevestigd in Amsterdam. Het maakt het mogelijk om gemakkelijk, veilig en betrouwbaar bitcoins te kopen met iDEAL. Het gebruiksvriendelijke height biedt bitcoins aan tegen concurrerende prijzen en de klanten ontvangen boor bitcoins vrijwel approach na de betaling. Voor meer informatie: bezoek Bitrush!

5. Wat is de beste Bitcoin sell in Europa?

Een aantal goede en professioneel opgezette bitcoin beurzen in Europe zijn de volgende:

 • binance bitcoin euro sell jerseyBinance – Malta Jersey. Binance is de grootste Bitcoin en crypto handelsplatform in de wereld. Het kan met een nieuwe vestigingen in Malta en Jersey verder uitgroeien in Europa en de rest outpost de wereld. Het globaal handelsplatform Binance.com ondersteunt geen euro-of andere valuta rekeningen. Binance beschikt niet over de benodigde bancaire infrastructuur. Binance heeft dit probleem opgelost doorway het openen outpost een nieuwe bitcoin fiat exchange op het kanaaleilandje outpost Jersey. Bij Binance Jersey krijg je de beschikking over een Binance euro-handelsrekening voor het kopen outpost Bitcoin. Deze kun je vervolgens doorsturen naar je handelsrekening op Binance.com. Op deze manier combineer je het beste outpost twee werelden. Voor meer informatie: bezoek Binance.je en bezoek Binance.com
 • Huobi – Londen. Deze outpost oorsprong Chinese cryptobeurs zal meer gaan opereren in Europa. Huobi heeft een cryptocurrency sell licentie outpost Engeland verkregen en beschikt al over beurslicenties in de Verenigde Staten, China, Japan en Zuid-Korea. Huobi Pro is een ervaren Bitcoin sell met een uitgebreide crypto trade platform. Het bedrijf heeft al meer dan vijf jaar ontwikkeling achter de carpet zonder dan ook maar enige incidenten. Houbi Pro is een prima Bitcoin en crypto trade height voor elke daghandelaar. Het height beschikt ook over een autonome token exchange, de HADAX. Voor meer informatie: bezoek Huobi Pro!
 • LXDX – Malta San Francisco. Nieuwe Bitcoin sell uitgerust voor de flitshandel in Bitcoin en cryptovaluta derivaten. In de toekomst zullen confidence tokens en andere crypto resources worden toegevoegd. Deze geavanceerde handelsbeurs wordt ontwikkeld doorway een voormalige Xspace ingenieur. Het resultaat is dat in vergelijking met de traditionele handelsbeurzen LXDX 1000x sneller is met een round-trip relating latency outpost 4.5μs (microsecondes)! De professionele handelaar zal met deze sell meer rendement kunnen boeken. LXDX zal ook institutionele beleggers kunnen bedienen. Deze nieuwe generatie Bitcoin sell zal in het eerste kwartaal outpost 2019 geheel operationeel zijn. Voor meer informatie: bezoek LXDX!
 • SpectroCoin – London – zeer finish betalingsplatform en wallet voor Bitcoin en andere valuta’s voorzien met een IBAN-nummer en Visa withdraw label voor het verrichten outpost betalingen in Euro. Goede klantenondersteuning en verificatieprocedure. Je kunt gewoon beginnen. In een after track kun je er zeer eenvoudig jouw identiteit bevestigen en bestedingslimieten volledig verwijderen. Voor meer informatie: bezoek Spectrocoin!
 • Wirex – Londen. Zeer finish crypto-betalingsplatform met een ingebouwde Bitcoin exchange, IBAN-rekeningen en de beste Bitcoin Visa betaalkaart op de markt. Werkt allemaal lekker snel en soepeltjes met behulp outpost een smartphone en inscription app. Voor meer informatie: bezoek Wirex!
 • DX exchange – Malta. Deze Bitcoin beurs heeft een frisse nieuwe aanpak die vooral interessant is voor een daghandelaar. DX sell biedt maandelijkse lidmaatschappen aan in plaats outpost handelskosten. Voor iemand die dagelijks handelt in bitcoins kan dit veel voordeel opleveren. Bovendien is de Bitcoin sell outpost DX zeer professioneel opgezet en gereguleerd doorway de Estse financiële toezichthouder. DX sell is een professionele en volledig gereguleerde Bitcoin sell zonder trade fees. Voor meer informatie: bezoek de DX exchange!
 • Changelly – Praag. Changelly is een present Bitcoin exchange. Het is een ideale handelsbeurs voor het niet alleen voordelig omwisselen outpost Bitcoin naar andere cryptovaluta, maar ook het terug wisselen outpost andere cryptovaluta terug naar Bitcoin, zonder dat je er een comment voor hoeft aan te maken! Deze is prima om te combineren met een pristine Bitcoin wisselkantoor zoals BTCdirect. Voor meer informatie: bezoek Changelly!
 • CryptoPay –  London. Is een zeer gemakkelijk te gebruiken bitcoin exchange, met wallet en betalingsplatform in één die ook nog eens rekeningen in EURO, USD en GPB ondersteunt. Deze rekeningen hebben geen IBAN-nummers en zijn vooral bedoeld voor het vastleggen outpost bijvoorbeeld een gedeelte outpost je cryptovermogen in de waarde outpost een andere valuta zoals de Amerikaanse Dollar. Cryptopay werkt samen met de Fidor Bank in Duitsland en het is gemakkelijk om je wallet met een SEPA-overboeking met spay te voorzien. Bovendien kun je de wallet koppelen aan Visa betaalkaart. Zeer goed opgezet voor vooral de beginner. Voor meer informatie: bezoek Cryptopay!
 • Bitstamp – Londen. Prima Bitcoin trade height met een inzichtelijke orderbook en gedetailleerd trade overzicht. Prima te gebruiken voor de ervaren Bitcoin belegger en vergelijkbaar met Kraken. Prima veiligheidsmaatregelen mede doordat Bitstamp de Trezor wallet ondersteunt voor het tekenen outpost transacties. Beschikt ook over een dure Bitcoin withdraw card. Ten slotte, kun je Bitcoins laten uitbetalen in fysiek goud!
 • Bitflyer – Luxemburg. Het is de grootste Bitcoin sell in Japan. Deze ambitieuze bitcoinbeurs heeft een dochteronderneming (Bitflyer Europe SA) opgezet in Luxemburg en daar een licentie verkregen om de Europese markt te bedienen. Op dit impulse kan er alleen Bitcoin worden verhandeld.
 • Coinmate –  Londen. Het is eenklassieke bitcoin sell in Londen, waar je around een SEPA-overboeking voordelig bitcoins, maar vooral ook Litecoins goedkoop kunt kopen! Voor meer informatie: bezoek Coinmate.
 • HitBTC – London. Voor de ervaren cryptocurrency belegger. Zeer compleet aanbod outpost cryptocurrencies (waaronder de nieuwe Monero XMR) en goed opgezet voor cryptocurrency trading.
 • The Rock – Malta. The Rock Trading is een zeer goed werkende cryptocurrencybeurs (Ethereum, Ripple, Litecoin, Peercoin) en beschikt over een eigen Bitcoin withdraw card. Klein, maar fijn! Misschien niet zo mooi, lelijk? Zeker wel geschikt voor een belegger met meer eisen en opties. Uitstekende beveiliging kun je opzetten doordat deze beurs de Ledger Nano S ondersteunt. Voor meer informatie: bezoek de Rock!
 • Bitcoin.de – Duitsland. De Bitcoin sell Bitcoin.de onder leiding outpost de Bitcoin Group SE is in Duitsland instrumenteel in de verdere Bitcoin adoptie. In Nov 2018 heeft de Bitcoin Group de Tremmel Wertpapierhandelsbank GmbH overgenomen. Dit zal positieve gevolgen hebben voor de verdere ontwikkeling outpost de dienstverlening outpost Bitcoin.de en de verdere adoptie outpost Bitcoin in Duitsland in de vorm outpost o.a. Bitcoin betaalautomaten en de verstrekking outpost bankrekeningen aan Bitcoin ondernemingen.
 • CEX – Londen. CEX is begonnen als een dienstverlener op het gebied outpost Bitcoin cloud mining en heeft deze uitgebreid met een bitcoinbeurs.
 • Altcoin exchange – Onder ontwikkeling. Het is een cryptocurrency sell ontwikkeld doorway echte traders die ontevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid outpost de meeste crypto trade platforms. Je kunt je alvast aanmelden voor een comment om eens te testen: Altcoin exchange!
 • Coinimal – Oostenrijk – ideaal voor NXT Ethereum gebruikers. Uniek samenwerking met Neteller om NXT coins uiteindelijk met een Neteller Visa prepaid label te spenderen.
 • Bitalo – decentrale Bitcoin exchange voor het peer-to-peer kopen en verkopen outpost bitcoins. Deze decentrale bitcoinbeurs wordt in Finland ontwikkeld en is met veel extra’s is uitgerust zoals een Bitcoin Acadamy!
 • Bitbay – Malta. Uitstekende dienstverlener met vele toeters en bellen. Met een Bitbay rekening kun je zelfs rekeningen betalen en is verder uitgerust met een bitcoin withdraw card. Helaas, vooral toegespitst op de Poolse markt, maar voor de merchant die gewoon bitcoins zonder comment verificatie shrivel kopen, is deze beurs uiterst geschikt. Account verificatie is bij Bitbay niet meteen vereist.
 • Coinmama – Slowakije. Typische Bitcoin makelaar voor de beginnende handelaar met een beperkt aanbod crypto’s en een hoge commissie. Sinds 2013 actief en een vertrouwd adres, maar niet voordelig voor Nederlanders.
 • Safello – Stockholm. Dit is ook een klassieke Bitcoin wisselkantoor in Zweden op gezet doorway Nederlanders. Dienstverlening is relatief duur en niet voordelig voor Nederlanders. Kunnen beter gebruik maken outpost BTCdirect in Nederland.

6. Wat zijn de beste Bitcoin exchanges in de Verenigde Staten?

In de Verenigde Staten wordt er ook flink gesleuteld aan de oude exchanges en komen er steeds meer bij die worden ondersteund met kapitaal outpost Wall Street. De institutionele beleggers in de Verenigde Staten willen graag meedoen en beschikken over een Bitcoin sell die voldoet aan alle vereisten. Hier volgt een lijstje outpost de belangrijkste handelsbeurzen in de Verenigde Staten:

 • KRAKEN – Ideaal voor actieve crypto traders in Europa dankzij samenwerking met de Fidor Bank in Duitsland. Bovendien is Kraken de veiligste bitcoin exchange ter wereld met een A rating. Kraken heeft de beste beveiliging geïmplementeerd tegen hackers en dankzij de samenwerking met Fidor prima te gebruiken voor Nederlandse traders. Voor meer informatie: Kraken Review.
 • Gemini Trust – gereguleerde financiële instelling voor de Bitcoin, met een eigen Bitcoin beurs onder leiding outpost de Winklevoss broeders.
 • ITBIT – vergelijkbare opzet als de Gemini Trust met Bitcoin custodial services voor institutionele beleggers en professionele handelaren.
 • COINBASE – grootste Amerikaanse bitcoin beurs met een goede Bitcoin handelsplatform, Coinbase Pro. Coinbase begong als een pristine Bitcoin beurs, maar is nu uitgegroeid kid een professionele crypto sell die samenwerkt met institutionele beleggers en financiële dienstverleners op Wall Street.
 • Poloniex – heeft een rommelig verleden, maar is recentelijk opgekocht doorway Circle en daardoor surreptitious doorway Golman Sachs. Inderdaad, zakenbanken op Wall Street openen trade table en investeren in crypto exchanges.
 • Bakkt – gereguleerde financiële dienstverlener opgezet doorway ICE voor de institutionele handel in de Bitcoin met goedgekeurde opslag capaciteiten.
 • ErisX – gereguleerde financiële dienstverlener opgezet door TD Ameritrade met een crypto sell voor haar klanten en institutionele beleggers.
 • Caspian – nieuwe multi-crypto sell beheeroplossing voor de veeleisende institutionele beleggers, fondsbeheerders en traders.

Het nadeel outpost het gebruik outpost deze bitcoin exchanges, is dat er een rigoureuze rekening verificatie nodig zal zijn. Dit kan wat tijd in beslag nemen en natuurlijk je financiële remoteness prijsgeven. Als je geen gebruik shrivel maken outpost een Nederlandse bitcoin beurs en je financiële Bitcoin remoteness zo veel mogelijk shrivel beschermen en afschermen outpost de Nederlandse en Europese autoriteiten, dan kun je het beste je heil zoeken buiten Europa in Japan, Zuid Korea, Hong Kong of Singapore. Hong Kong heeft als doelstelling om een belangrijke globaal fintech centrum te worden. Als jurisdictie is het zeer omslachtig voor Westerse autoriteiten om inzage te krijgen in jouw persoonlijke financiële gegevens. Natuurlijk, je zult bij de Bitcoin beurzen in het buitenland ook gewoon doorway de gebruikelijke KYC-procedure moeten gaan en je zult een kopie outpost je paspoort moeten verstrekken om je identiteit te bewijzen.

7. Wat zijn de beste cryptovaluta exchanges in Singapore:

Singapore heeft crypto-vriendelijke wetgeving en is een belangrijke basement voor het bestrijken outpost vooral de Aziatische markt.

 • cdrx bitcoin sell voor cdr handelCDRX – een nieuwe gereguleerde Bitcoin en crypto sell die verder gaat dan de huidige cryptovaluta markten is CDRX. CDRX zal zich specialiseren in het tokenizen outpost aandelen, de zogenaamde Depositary Receipts. CDRX kan uitgroeien kid een gereguleerde crypto equity handelsbeurs in Singapore waar onder andere Apple en andere aandelen kunnen worden verhandeld in de vorm outpost Crypto Depositary Receipts. Inderdaad, CDRX gaat flink voorbij de traditionele Bitcoin sell functie en pakt meteen de aandelenhandel aan. Voor meer informatie: bezoek CDRX.
 • Coinhako – is a een gebruiksvriendelijke digitale portemonnee en crypto sell use ontwikkeld voor  adoptie. Vanuit Singapore hoopt Coinhako de Aziatische markt te veroveren voor de doorsnee crypto enthousiast. Voor meer informatie: bezoek Coinhako!

8. Wat zijn de beste Bitcoin exchanges in Zuid Korea?

Zuid-Korea werkt aan de regelgeving om Bitcoin en crypto handelsbeurzen op een gereguleerde manier te laten opereren. Het bruist er outpost de activiteiten en de Koreaanse exchanges hebben enorme handelsvolumes. Hier volgt een lijstje outpost de belangrijkste Koreaanse Bitcoin exchanges:

 • Upbit –  is een nieuwe Koreaanse crypto sell onder leiding outpost Song Chi-Hyung. Het beschikt over enorme handelsvolumes en geeft aan dat de Koreanen een outpost de meest actieve handelaren zijn in crypto’s. Upbit is volledig in het Koreaans en buitenlanders worden er niet toegelaten, toch is er zo’n dagelijkse handelsvolume outpost meer dan 900 miljoen dollar!
 • Bithumb – behoort ook kid de tip 10 outpost de grootste bitcoinbeurzen met een dagelijkse volume outpost meer dan 400 miljoen dollar. Het bedrijf staat onder leiding van Jeon Soo-Yong die verdere wetgeving en regelgeving doorway de Koreaanse autoriteiten verwelkomt.
 • Korbit – een relatief kleinere Koreaanse bitcoin exchange.
9. Wat zijn de beste Bitcoin exchanges in China – Hong Kong:

Hong Kong is een belangrijke uitvalbasis voor vooral de Chinese crypto initiatieven aangezien de Chinese Overheid de Bitcoin exchanges het land heeft uitgejaagd. Hier volgen een aantal belangrijke Bitcoin beurzen die in Hong Kong zijn gevestigd:

 • Bitfinex –  is gevestigd in Hong Kong en heeft een outpost de grootste handelsvolumes Bitcoin. Dagelijks kan hier voor meer dan 500 miljoen dollars in Bitcoin worden verhandeld. Het is al een oudere Bitcoin sell die doorway een Nederlander (J.L. Van der Velde) is opgericht. Bitfinex raden we niet aan vanwege de zeer hoge opnamekosten, klachten en negatieve geruchten.
 • OKCOIN – is ook een bekende Bitcoinbeurs in China voor daghandelaren. De handelsbeurs heeft ook een ingebouwde optie voor bitcoin lending. Je kunt rente verdienen op jouw bitcoin spaargeld.  Voor meer informatie: OKCoin Review.
 • GateCoin –  is een uitstekende bitcoin beurs in Hong Kong. GateCoin ondersteunt naast Bitcoin ook Ethereum en de handel in Ether ETH. Belangrijk voordeel is de veiligheid. Deze trade comment is de beste als het gaat om veiligheid doordat GateCoin ook de Ledger Nano wallet ondersteunt.
 • ANXPRO of ANXBTC – Dit is een finish cryptocurrency exchange. ANX is zeer goed opgezet met een uitstekende beveiliging en ondersteunt ook crypto withdraw cards waaronder een StartCoin withdraw card!
 • BTC China
10. Wat zijn de beste Bitcoin exchanges in Japan?

Er wordt in Japan hard gewerkt aan het bouwen outpost een reeks nieuwe Bitcoin en crypto exchanges. Er zullen in de loop outpost 2018 zeker 12 licenties worden verstrekt aan nieuwe handelsbeurzen. Bekendste Bitcoinbeurzen op dit impulse zijn:

 • BitFlyer – is een professionele Japanse en internationale bitcoin sell met een uitstekende crypto trade platform.
 • ZAIF – gevestigd in Osaka onder leiding van Takao Asayama.
 • Coincheck – belangrijke speler in de adoptie outpost Bitcoin in Japan.
11. Wat is een goede Bitoin sell in Zuid Amerika?
 • Crypto Capital – is niet alleen een bitcoin exchange, maar een echte crypto bank met een banklicentie outpost Panama.
 • OKEX – is een snel groeiende crypto sell in Belize onder leiding outpost Chris Lee en een partnership outpost de Chinese handelsbeurs OKcoin. Zal waarschijnlijk net zoals Binance ook naar Malta verhuizen.

Diverse andere bekende namen:

 • Bter – ideaal voor de aankoop outpost alle mogelijke digitale muntjes, waaronder Bitshares, Dash en Ripple.
 • Cryptsy – present crypto sell vergelijkbaar met Changelly.
 • Huobi Global – Singapore
12. Decentrale bitcoin en cryptocurrency exchanges:

De bovengenoemde bitcoin beurzen bouwen p2p trade platforms waarbij de technische infrastructuur en wallets centraal worden beheerd. De bitcoin beurs is een bedrijf en fungeert als een derde partij. De bitcoins zijn daardoor niet volledig onder jouw controle en de wallets onder beheer kunnen worden gehackt. Daarom wordt er tegenwoordig ook gewerkt aan de ontwikkeling outpost decentralized crypto exchanges. Dit zijn de open source, peer-to-peer (P2P) bitcoin sell platforms. Deze werken iets omslachtiger, maar zijn wel goedkoper en veiliger uit het oogpunt outpost diefstal doorway o.a. hacking of een faillissement. Toch, bij een decentrale beurs ben jij uiteindelijk weer verantwoordelijk voor het verlies outpost je coins en ben je niet gedekt doorway een mogelijke diefstalverzekering of vergoeding. Daarom vergeet niet om te investeren in finish confidence program en een VPN programma.

Hier volgt een lijstje:

 • BISQ – de eerste goed werkende gedistribueerde Bitcoin exchange!
 • Coinffeiine – een decentrale bitcoin beurs met kantoor in Madrid.
 • LocalBitcoins – decentrale bitcoin beurs waar je approach aan iemand anders bitcoins kunt kopen en verkopen.
 • Paxful – decentrale bitcoin beurs met vele verschillende manieren waarop je bitcoins kunt kopen en verkopen.
13. Conclusie over bitcoin en cryptocurrency exchanges:

Onze ervaringen met o.a. BitvavoBTC Direct, BinanceKRAKEN, en Huobi Pro zijn uitstekend. De bovengenoemde cryptocurrency exchanges en meer klassieke bitcoin exchanges voldoen allemaal prima. Je moet gewoon kijken en vergelijken om zo voor jezelf te bepalen welke dienst het beste bij je past. Het openen outpost een rekening bij een beurs is gratis. Kijk vooral rond.

btcdirect beste bitcoin en crypto exchangeHet belangrijkste is dat je niet de vuistregel vergeet. Als vuistregel geldt toch dat je nooit al je bitcoins op een beheerde wallet outpost een sell laat staan. Besparingen waar je niet mee handelt zet je immeasurable op een goed beveiligde bitcoin wallet. Daarom is BTCdirect handig, want deze stuurt gewoon je bitcoins approach naar je beveiligde BTC-adres outpost je favoriete wallet. BTCdirect is dan wel weer niet geschikt voor actief handelen. In dat geval is de dienst outpost Kraken beter geschikt aangezien deze met de Bitgo-technologie werkt waardoor present transacties kunnen verrichten met een Bitgo-gebaseerde wallets. Verder kan Kraken worden afgegrendeld met een UbiKey. Bitstamp hoewel minder geschikt voor de beginners, heeft ook een uitstekende beveiliging opgezet doorway de Ledger Nano wallet en de Trezor wallet te ondersteunen. Voor meer informatie:

Deze lijst met cryptovaluta en bitcoin exchanges is verre outpost compleet aangezien er steeds meer nieuwe bijkomen. We hebben ons best gedaan om de beste er uit te pikken en een compleet artikel te presenteren. In Nederland kunnen we BTCDirect outpost harte aanbevelen, het is een klassieke Bitcoin beurs met een prima staat outpost diensten. Waardering over onze aanpak en selectie kan hieronder worden aangegeven in de examination box.

Voor meer informatie over Bitcoin:

selectie outpost bitcoin en crypto banking exchanges

Article source: https://www.bestebank.org/bitcoin-exchange/

Leave a Reply